Potravinářský průmysl


V tomto odvětví jsou nároky na podlahu a její zatížení jedny z nejvyšších. Působí zde mnoho vlivů na životnost podlahy. Podlaha je pro zpracovatele potravin nejdůležitější stavební částí provozu. Jejím správným výběrem si můžete zajistit dlouholeté užívání bez dalších nákladů na renovaci a údržbu. Důležité jsou atesty pro styk s pitnou vodou a potravinami.

Specifikem v potravinářství jsou provozy se zvýšeným rizikem výbuchu. Zejména se jedná o mlýny a mlýnské provozy, ve kterých díky prašnosti toto riziko hrozí. Tady naše firma nabízí komplexní řešení v oboru antistatické ochrany a vždy se řeší problematika individuálně.

 

 

Konkrétní možnosti řešení podlah v potravinářském průmyslu:

DLAŽBA

EPOXI POVLAK

EPOXI NÁTĚRY

PVC


Související produkty pro potravinářský průmysl

Chlazení mouky

  

Přeprava mouky

   

 

 

Antistatika - vše pro EPA

Pomůcky pro antistatiku

Velký výběr podlahových krytin
Stránky s velkým výběrem podlahových krytin